Εκλογίδες (μπεεε)

Τις τελευταίες βδομάδες βγήκε το ηρωικό κάλεσμα για τα μαντριά με τα κουτιά. Κληθήκαν όλα τα ζωντανά να σπεύσουν να ασκήσουν το δικαίωμά τους καθώς κ υποχρέωση καθώς κ πράξη ακραία μαζοχιστική, να διαλέξουνε μαντρόσκυλα. Ήταν βέβαια γνωστό πως τα μαντρόσκυλα στις πείνες τρώνε κ κανα γίδι κ πως τα συγκεκριμένα μαντρόσκυλα, εδώ κ χρόνια εμπλουτίζουν τακτικά τη δίαιτά τους με ζουμερά γίδια, όπως κ το γεγονός πως κάνουν ντου κ στις γιδοτροφές εδώ κ χρόνια.
Όλα αρχίσανε με μια καταίσχυντη συνέντευξη του καραφλού πλάσματος που έχουμε για μόστρα, πρώτη μούρη κ αρχηγό κ ηγήτορά μας. Εκεί, παίρνοντας τα υπογλώσσια με τις χούφτες, άκουσα τα παράλογα, αλλά επέζησα. Αρχικά πρέπει να πω πως το ζώο το καθιστό (συνέντευξη γαρ), έπαιζε το κλασικό παιχνιδάκι που είμαι σίγουρος πως του το έμαθε ο μπαμπάκας του -από τους πρωτοπώρους του αθλήματος- από τα μικρατά του. Να τα ρίχνει στους προηγούμενους μπινέδες κ να επαίρεται πως αυτός έχει κάνει ότι καλύτερο. Χαριτωμένο αλλά δεν πιάνει πια ρε. Καλούσε τη ΝΔ για το ένα, για το άλλο, ρε, τους πήραμε χαμπάρι οι έχοντες πάνω από μονοψήφιο IQ, τι ξεφτιλισμένοι ήταν, δεν είναι αυτό το γαμημένο θέμα όμως τώρα! Κάπου έπαιξε κ χιούμορ, μαύρο κ άραχλο, όταν είπε πως «πολλοί από τους πλούσιους Έλληνες έχουν δείξει πατριωτική συνείδηση, υπάρχουν και άλλοι που θέλουν να μην πληρώνουν», καταδεικνύοντας πως σίγουρα απέχει από την ελληνική τουλάχιστον πραγματικότητα, έκανε λίγο διαφήμιση στην υποψηφιάρα του για το δήμο της Αθήνας, σόλαρε λέγοντας πως «δεν ποινικοποιούμε τη ζωή, λέγοντας πως όλοι είναι φοροφυγάδες», όταν τον ρώτησε μια μαριονέτα για τα περί περαίωσης, ανέφερε φυσικά αόριστα αυτά τα μπαμπουλίστικα συμφέροντα, τα οποία μάχεται κ κανείς πούστης όσο θυμάμαι τον εαυτό μου δεν τα έχει ονομάσει κ στο τέλος σήκωσε την μπάνκα, μετά από το προαναφερθέν κράξιμο για τους μπλέμπινέδες, με μια ευθεία κ τρανταχτή αντίφαση, λέγοντας πως «δεν είναι της λογικής ότι φταίνε οι προηγούμενοι»!!!!!!
Όλα αυτά ήταν το λιγότερο αναμενόμενα βέβαια, ήταν πιο αναμενόμενα από την ανατολή του ήλιου, το γκραν γκινιόλ θεματάκι ήταν η απειλή πως αν δεν του κάτσουν οι δήμοι κ οι περιφέρειες, θα μιλήσει ο μαλάκας ο λαός. Ο κυρίαρχος μαλάκας λαός.

Εδώ δε φτάσανε ούτε τα υπογλώσσια ρε γαμώτο.

Ρε άνθρωπα, έχεις ξεκωλιάσει οικονομικά το σύμπαν κ λες πως θα πας για εκλογές???
Το έχεις σχεδιάσει κιόλας το κάζο σαν στις ταινίες που έβλεπες στο Αμέρικα, μικρός, έχεις φροντίσει να το ρίξεις πρώτα στη συνέντευξη σε ιταλικό περιοδικό, σα σε κακό φτηνό μυθιστόρημα τσέπης.
Οι προηγούμενες βουλευτικές εκλογές είχαν κόστος 3 εκατομμύρια ευρώ ρε ντενεκέ, στον προϋπολογισμό του 2009 έχεις βάλει δαπάνες για εκλογές 60 εκατομμύρια ευρώ (κωδικοί 5260 κ 5261, αν θες κατέβασε τον προϋπολογισμό σε pdf από εδώ) κ έχεις το θράσος να απειλείς πως αν σου φάνε το μπιφτέκι σου, θα ξανακάνεις εκλογές?
Λεφτά υπάρχουνε προφανώς…   για εκλογές.
Αηδία πια. Σε παίζουνε μπαλάκι για χαβαλέ στην ΕΕ κ εσύ παλικαρομανάς εδώ που σε παίρνει, μιλώντας ταυτόχρονα για σκοτεινά ρουχλιάρικα συμφέροντα που δεν έχεις το σθένος ή το θάρρος όχι μόνο να ονομάσεις, αλλά ούτε ν’αγγίξεις καν. Αυτό εγώ το λέω προσβολή.
Κατάπια τα περί της φημολογούμενης διαφάνειας, ξερνάω συνεχόμενα όταν ακούω τις λοιπές κοροϊδίες, αλλά για κάποιο λόγο αυτό το ναζάκι με τις εκλογές μ’έθιξε. Γιατί ο τζάμπα μάγκας που διαχειρίζεται το δημόσιο βίο μας κ που μας έριξε χαμογελαστός στον οικονομικό βόθρο του ΔΝΤ, έχει το θράσος να μιλάει για την επόμενη σπατάλη του δημοσίου χρήματος κ δεν τρέχει μία.
Γιατί οι εκλογές εκεί κατάντησαν, μια απλή σπατάλη δημοσίου χρήματος.
Έχει κ εκείνο το παραμορφωμένο πράγμα, τον Πάγκαλο, να πετάει καμιά σποντίτσα για αναδιάρθρωση του χρέους έτσι για να χέζεται ο κοσμάκης πως θα χρεωκοπήσουμε κ πως θα του φάνε όλα τα λεφτά κ όλα καλά.
Ο κόσμος καίγεται κ αυτοί στον ασφαλή μικρόκοσμό τους να παίζουν το θεατράκι τους με τα κολλητάρια τους τους δημοσιογράφους κ τ’άλλα παιδάκια που παίζουν κάθε μέρα παρέα στη βουλή.

Έγινε κ το σόου με τους τρομοκράτες με τα δέματα με τις στρακαστρούκες, έτσι να είναι σε φόρμα κ σε επικοινωνιακό επίπεδο, αν κ κανείς δεν δίνει πολύ σημασία πλέον σε τέτοια σκέρτσα, οπότε δεν ασχοληθήκανε καν να το κάνουνε πιο χόλιγουντ με θύματα κ τέτοια, όσο χρειαζότανε για να δειχθούν ως ο καλός προστατευτικός πατερούλης, ήταν αρκετό, κ μπήκαμε στις εκλογές.

Χώρια που τελευταία όλως περιέργως (κ καλά) διαβάζω όλο κ περισσότερα άρθρα που υποστηρίζουν πως το μνημόνιο είναι από καλό πράγμα ως αναγκαίο κακό, εμφυτεύοντας μια μοιρολατρία πως δε θα μπορούσε να αποφευχθεί.
Το βλάκα το χοντρό τον κράζανε (δικαίως κ λίγα του σούρνανε) γιατί τα σπρεντς ήταν κοντά στο 650, αυτόνα τώρα που έχουμε τσακώσει κ τα δανεικά τα φράγκα κ τα σπρέντς κοντεύουνε στο 900, γιατί όλοι κάνουνε τουμπεκί ψιλοκομμένο?
Όχι ρε, η δικιά σας πολιτική πάνω στις κουράδες που είχαν εναποθέσει οι προηγούμενοι μας οδήγησε εκεί. Τίποτα δεν ήταν αναπόφευκτο ή μοιραίο να γίνει. Μια ανασκόπηση στα μέτρα κ στις κινήσεις της δικιάς σας κυβέρνησης της πράσινης, δείχνει πως σχεδόν βάση σχεδίου οδηγηθήκαμε στο δανεισμό τέτοιας κλίμακας.

Η σχετική παροιμία με τα γένια κ τα χτένια δε, αποκτά άλλο νόημα με αυτή την κάστα των 300. Φροντίσανε πρώτα να είναι καλυμένοι πλήρως κ μετά ξεχυθήκανε βουρ στον πατσά. Η χορογραφία που κάνανε ας πούμε πρόσφατα οι βουλευτές της ΝΔ στην ψηφοφορία για την παραπομπή αυτών που σύμφωνα με τις επιτροπές τους είναι μπλεγμένοι στο Βατοπέδι, ήταν απλά για να τηρούνται σε φόρμα κ για να υπάρχει συνέπεια στην παράσταση που δίνουν τόσα χρόνια. Γιατί ουσιαστικός λόγος δεν υπήρχε πέρα από το χαβαλέ τους κ είμαι σίγουρος πως το προετοιμάζανε σαν πιτσιρικάδες πριν από ημερήσια εκδρομή.
Εξηγούμαι, με το άρθρο 86 του συντάγματος, είναι στανταράκι η σύντομη παραγραφή των αδικημάτων των πολιτικών, ένα το κρατούμενο. Στο άρθρο 19, ο Βενιζέλος μαγείρεψε με φροντίδα κ κάθε ενδεχόμενο ακόμα κ καταγραφής των εγκλημάτων τους, σε μια παγκόσμια πρωτοτυπία, ούτε ο Μπερλουσκόνι τέτοια κόλπα. Ακολούθησε ο νόμος 3126 (ψηφίστηκε 25/2/2003, δημοσιεύτηκε στο φύλλο 66 την 19/3/2003), ο νόμος περί ευθύνης υπουργών, όπου πολύ στοχευμένα κ επιδέξια, κάνει την δίωξη οποιουδήποτέ τους πρακτικά αδύνατη καθώς προβλέπει την έγκαιρη παραγραφή όλων των πεπραγμένων τους. Ο δρόμος ανοιχτός κ τα σκυλιά δεμένα για πάρτη τους, τέλος παίδες, είναι ο νόμος.
Αυτός ο νόμος που εφαρμόζεται όποτε βολεύει καθώς είμαστε σε επίπεδο τριτοκοσμικής χώρας πλέον, υπάρχει κ η μαρτυρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Πρόληψη των Βασανιστηρίων και της Απάνθρωπης Συμπεριφοράς, που στην έκθεσή της για το 2009 δίνει μια εικόνα ακριβή της σύγχρονης επιβολής του νόμου στην ελλάδα. Μιλάνε για τα βασανιστήρια, την κακομεταχείριση, τη διαφθορά, την ατιμωρησία που επικρατεί για τους επίορκους απάνθρωπους που φοράνε τις στολές, πραγματικά είναι μια αναφορά που περιγράφει ακριβώς τι γίνεται σε μια τριτοκοσμική χώρα της ευρώπης ενώ το ημερολόγιο δείχνει 2010. Ακριβώς για αυτό άλλωστε, η Νορβηγία κ η Σουηδία αποφάσισαν να παραβιάσουν τη συνθήκη του Δουβλίνου, που προβλέπει πως οι λαθρομετανάστες πρέπει να επαναπροωθούνται στη χώρα από την οποία μπήκαν στην ΕΕ. Κ δε τους στέλνουν πια πίσω. Γιατί σου λένε οι άνθρωποι, που να τους στέλνουμε στους βάρβαρους, μετανάστες είναι, ξεριζωμένοι, γιατί να υποφέρουν κ άλλο?
γιατί να τους στέλνουν σε μια χώρα που δεν έχει ενεργές διαδικασίες χορήγησης ασύλου, έχει ανεργία πάνω από 12% (η επίσημη, γιατί η πραγματική… άστο) κ έχει κ φιντάνια που προσπαθούν άμεσα ή έμμεσα να τους φονεύσουν?

Κ επειδή δε θέλω να σε αφήσω με αυτή τη μαυρίλα, τσίμπα ένα βιντεάκι από τα παληκάρια που δίπλα αναφέρονται ως «τα ζώα της ζούγκλας» μόνο κ μόνο επειδή ασχολούνται με τα ζώα αυτής της ζούγκλας. Οφείλω σεβασμό στα τυπάκια κ τα πάω πάρα πολύ. Θα γελάσει όμως λίγο το χειλάκι σου.

Επίσης, εγώ ξέφυγα, δε μένω πια εδώ…

Advertisements

Ετικέτες: , ,

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: